47 dager igjen til glommaløpet

Huff at jeg ikke lærer 🙂 Lovet meg selv å ta det litt med ro i dag, da jeg fortsatt er litt støl i beina etter en 66 km kombinert sykling/jogging forrige uke, men det er vel slik som gjør en litt bedre etterhvert som tiden går.

Nå er det akkurat 47 dager til glommaløpet starter. Dette er mitt første offesielle løp på 16 km, så nå er det ingen vei tilbake 🙂 Heldigvis så har en kompis sagt seg villig til å løpe sammen med meg. Selv om det er forstatt er lenge til, har jeg allerede begynt å planlegge hvordan jeg skal gjennomføre løpet. I dag tok jeg det litt lenger og løp 15,2 km, forbrandt 1818 kalorier og brukte 1 time og 46 minutter på turen. Ja! jeg vet at jeg kunne ha gjort det bedre, men siden jeg tok i så hardt forrige uke, merkes det fortsatt i beina.TreningFra nye online-jogging

Treningsfordeler jogging-Maksimaltrening+

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.