3 år etter mitt beste valg noensinne

Tiden har gått så fort. For nesten 3 år siden fikk jeg to valg og tok det beste valget noensinne. Fra å være en sofasliter med vekt på over 102 km, måtte jeg ta grep om mitt livsstil og mitt kosthold. Valget jeg fikk var å gå ned 1 kg i uka eller begynne på blodtrykksmedisiner. Jeg valgte å endre min livsstil og mitt kosthold. På litt over 2 mnd (9 uker) klarte jeg å presse vekten ned til 89,8 kg. Det er 12,5 kg det, 6,25 kg i mnd, og litt over 1,5 kg i uka. Mitt mål var 1 kg i uka, men klarte faktisk 1,5 🙂

16 juni 1014
Dette er hva jeg veide FØR, med en BMI på 28.6

24 august 1014
Yeeeeeeeh Under 90 kg, med en BMI på 25.7

 

 

 

 

 

 

21 januar 2018  veier jeg 85, 6 kg, har en BMI på 24,0fettprosent på 22,7, vannprosenten ligger på 56,5, og blodtrykket ligger på 124/80.

 

 

 

 

En ting er å gå ned i vekt, men det å holde vekten stabil er en annen ting. Det kreves planlegging, diseplin og stor posjon pågangsmot, noe jeg har klart opp igjennom årene. Etter 36 mnd eller 3 år, har jeg klart å holde vekten og min BMI stabil, men det koster….

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening/ kosthold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.