2 økter i dag

Wow! I dag forbrandt jeg hele 2269 kalorier, det var jammen ikke dårlig 🙂 kanskje ikke så rart, da jeg først jogget 12,82 km, hentet min datter i Oslo, og syklet 22,8 km etterpå. Siden det er triathlon konkurranse førstkommende lørdag, har jeg vel egentlig ikke noe valg 🙂 Vel…valg har man, men hvis jeg dropper ut og ikke løper eller sykler, skal jeg love deg at det blir tungt når dagen kommer, og det har jeg jo ikke lyst til.

Fra nye online- jogging med kartFra nye online-sykling-kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.