2 mnd inn i det nye året

Vel 2 mnd inn i det nye året begynner sesongen å nærme seg for meg. Jeg har ikke ligget på latsiden, men trent jevnt og målbevisst, og jeg føler allerede at jeg har utviklet meg. Har gjort mye av det samme, men også lagt inn nye øvelser som f.eks intervalltreninger. I disse dager forbereder jeg meg nå til en 3 timers løpetur.

Screenshot_2016-02-28-18-49-15~2~2

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.