2 fluer i ett smekk :-)

I dag løp jeg rundt 11 km mens min kone og min yngste datter var inne på et senter og shoppet. Samme kvelden tok jeg ligeså en raskt gåtur sammen med en kompis, og vips så ble det 15,7 km og forbrandt 1560 kalorier pluss 500 kalorier utennom treningen som blir 2060 kalorier i dag. Antall skritt på arbeid pluss 2 treningsøkter i kveld har kommet opp i 24817. Jammen ikke værst når det blir anbefalt å gå ca 10 000 skritt pr dag. Da har jeg jo «litt å gå på» 🙂

Fra nye online jogging + gåing uten kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.