1 uke restitusjon

Det er noe som heter at treningseffekten kommer når du hviler. Jo hardere du har trent, desto mer må du hvile, og det er akkurat det jeg kommer til å gjøre nå. Trening handler jo om å bryte ned for å bygge seg opp igjen. Skal jeg få utbytte av treningen, må kroppen min få tid til å hente seg inn igjen. Det handler ikke bare om hvile, men søvn, mat og drikke høre også med. Jeg kommer altså ingen vei ved å bryte ned kroppen, uten å bygge den opp igjen. Derfor har jeg bestemt meg at jeg tar meg fri fra all trening i tidsrommet 1 til den 7 februar.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.