1 times oppvarming

I dag så gikk jeg en liten tur sammen med min kone. Distansen ble 5,35 km, forbrandt 410 kalorier og vi brukte en time og 16 minutter på turen. Med andre ord, en god og lang oppvarming for meg, da jeg etter endt økt, jogget 9 km alene igjen. Brukte 55 minutter og forbrandt 943 kalorier. Totalt km for meg den dagen ble 14, 3 km og forbrandt 1353 kalorier.

Restitusjons-trening

Fra Polar flow- gåing med kart

Etter en times oppvarming, var jeg klar for en hard økt igjen. Den totale distansen ble 14,3 km, og det ble jeg fornøyd meg 🙂

Tempo-og maksimaltreningFra Polar flow- jogging med kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.