Vil jeg klare det?

Å bestemme seg for å løpe et maraton løp er som regel ikke et valg man tar over natten. Å løpe en maraton krever forberedelser og målrettet trening over tid. Man må løpe og hate og løpe og hate og fryse og svette og hate og løpe litt til. Og kan man skille mellom aerob trening og anaerob trening hjelper det også. Nå er det 2 år siden jeg løp maraton og siden jeg ikke var med på noen konkurranser i fjor, hadde jeg heller ikke noe press på meg iht.målrettet trening.

Allikevel sier en liten stemme til meg at dette klarer du Jon. Man får ting til bare viljen er sterk nok. Jeg har nå 3 uker på meg til å trene opp min aerobe utholdenhet og kapasitet samt forbedre mitt maksimale oksygenopptak. Vil jeg klare å løpe 42 km? 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

16 + sixteen =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.