Viktig med hvile

Min siste joggetur på nesten 10 km var lørdag 2 mai. Nå tar jeg meg en velfortjent hvile med joggingen, og ser frem i mot lørdagen som er den store dagen. 🙂 For å holde kroppen litt i form før lørdag, blir det nok at jeg tar litt hjemme trening i dag, og da blir det som vanlig 20 minutter på tredemøllen, 3 x 8-10 rep. med bryst, skuldre og mage. Ser ikke bort i fra at det kan bli en gåtur heller en dag 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.