Varmer opp før den store dagen

Følte at jeg måtte ta meg en lang gåtur i dag, bare for at musklene ikke skulle stivne helt før lørdag 🙂 I dag gikk jeg med raske skritt 10 km, og så på klokken når jeg rundet 8 km (halve glommaløpsruten). Brukte 1 time og 10 minutter, det vil si på 16 km kan tiden bli 2 timer og 20 minutter. Får å få en medalje rundt halsen (som jeg selfølgelig håper på), må man komme i mål innen 3 timer, og dette lover jo bra. Jeg tipper at med lett småjogging, bruker jeg nok 1 time og 45 minutter. Mitt mål er under 2 timer. I følge klokken, tar det kun 8 timer før kroppen er klar for ny trening (restitusjon)

BasistreningFra nye online-gåingFra nye online- gåing kart

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.