Treningsøkter juli 2017 kontra juli 2016

Som jeg fortalte tidligere, har jeg prioritert både hus og familie fremfor trening. har så smått begynt å trene igjen, men siden jeg har vært så lenge borte, tar jeg det relativt pent, slik at jeg ikke pådrar meg noen skader. Under ser dere treningsøktene juli 2017 kontra treningsøkter juli 2016, og noe forskjell er det jo.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.