Trening så som så

I dag hadde jeg planer om å ta en trippel økt, noe som innebar svømming, styrketrening og litt løping. Fungerte ikke det hadde jeg en reserveplan om å gjennomføre svømmetrening og litt styrketrening. Pakket baggen klar dagen før og gjorde meg klar søndag. Skulle «bare» hvile litt på sofaen, noe som resulterte i at jeg sovnet bort hele min treningsdag. Skule jeg ha dårlig for det? Overhodet ikke. Godt at kroppen kan si i fra hvis jeg trengte ekstra hvile 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

five × 1 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.