Tredemølle med intervall

Etter litt rusk i maskiniriet, ville jeg prøve meg på 5 km på mølla i dag. Merket fort etter 5 km at kroppen ville noe mer. Etter en tmes tid, ble distansen litt over 10 km. Jeg tok litt intervaller, der jeg satt opp hastigheten til 13 og ned til 9,2 gjentatte ganger. Det føltes faktisk ikke så værst.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.