Like langt som halvmaraton

Tok visst litt av i dag. Nå har jeg jogget den samme ruten om og om igjen, så nå var det på tide å bytte litt, vel…denne ruten blir ikke så ofte da, den kom visst på 21,12 km. Trur det er kjekt jeg å ta litt i, i ny og ne. Det blåste litt i dag også, og det merkes når ruten ble såpass lang, spesielt i beina. Jammen forbrant jeg ikke 1757 kalorier i dag. Det føltes så godt etterpå. 🙂

Varighet: 02:31:25, HR, gj.sn.: 138, HR, maks.: 177,Kalorier: 1757 kcal, Distanse: 21.12 km, Fart, gj.sn.:06:53 min/km, Treningsbelastning: 281Trening

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.