Tok i bruk tråsykkelen

I dag bestemte jeg meg å ta i bruk tråsykkelen for første gang i år. I fjor brukte jeg den mye, og kjenner jeg meg rett, blir den også flittig brukt i år igjen. Synes det er greit med litt variasjon. Distansen på sykkelen i dag ble på 25, 2 km og forbrandt hele 1442 kalorier. Kanskje ikke så rart med den økten jeg hadde i dag. Jeg syklet fort synes jeg selv. På 1 km ble bestetiden på 2 minutter og 51 sekunder. Prøver hele tiden å sette meg nye (reelle) mål, og målet jeg skal prøve på nå, er å sykle 1 km på under 2 minutter, så får vi se hva tiden blir neste gang 🙂 Brukte 1 time og 35 minutter på ruten. Trening

Innmating- syklingFra Polar flow- sykling

Tar også med mandagens øvelse som var armer og mage trening. Siden jeg tok bryst, skuldere og mage om søndagen som var. Jammen ikke lett å holde seg etter den planlagte ukeplanen som jeg lagde for en stund siden. Vi kaller det innkjøringsperiode 🙂

Innmating- styrketrening armer og mage

Klokken registrerer også daglige aktiviteter. Siden jeg «tester» en ny «leke klokke», har jeg ikke brukt min Polar M400 på en stund, men etter å ha sett min aktivitet falle, har jeg bestemt meg å ta den aktiv i bruk igjen, slik at alle dataene blir riktig.

Innmating- daglig aktivitet mandag

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.