Test av skrittlengder på ulike aktivitetsbånd

Hei, siden det nå er full fokus på antall skritt på mine kollegaer, ville jeg for morroskyld teste ut noen skrittellere som jeg hadde liggende hjemme og se om de oppnådde samme skritt. De jeg testet var en Polar V800, Polar Loop 1 og en Active Life Tracker. Jeg noterte opp antall skritt på alle klokkene, før jeg begynte å gå, vel hjemme etter 1 times tid, trakk jeg i fra skrittene som var notert før jeg gikk, og resulatet ble etter en 6 km tur med 5,3 km/t og ca 73 skrittlenge.

Polar V800= 8315, Polar Loop= 8532, Active Life Tracker= 7241

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.