Svømming- femtende gang

Mitt mål for denne sesongen var å forbedre svømmeteknikken. Nå er grunnlaget lagt. Har nå hatt egen svømnetrener 2 dager i uken med siste dag 28 mai. Nå ser jeg frem til å øve på det jeg har lært. Mitt andre mål er å få delta på olympisk distanse i triathlon når svømmingen sitter godt. 🙂

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.