Styrketrening og crawl øvelse

I dag slo jeg to fluer i ett smekk igjen. Først gikk jeg på treningssenteret og hadde 15 min oppvarmimg, samt bryst, skuldre og mage med 3 set a 8 repetisjoner, deretter gikk jeg i utebassenget og øvde på crawl teknikk som jeg lærte meg om tirsdagen.

Ser at jeg sliter med dette, kanskje ikke så rart, nå man aldrig har gjort det før. Hatt kun 1 dag foreløpig, og gleder meg allerede til tirsdag, da er det på`n igjen. Da blir det repetisjon fra sist gang, samt å komme i gang med pusteteknikk. 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.