Styrketrening i går

Jammen var det deilig med en fri uke fra all trening, men nå er jeg tilbake 🙂

I isteden får å jogge som jeg har gjort de siste månedene, har jeg gått til anskaffelse av noen manualer som jeg kan trene styrke med, og i går tok jeg både bryst, skuldre og mage med 3 sett a 12 repetisjoner. Var ikke så støl i dag som jeg trudde når jeg våknet i dag 🙂brystSkuldertreningsit ups

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.