Spinn mot barnekreft

I dag spinnet jeg og mange andre for en god sak. Spinn mot barnekreft er ett arrangement som oftest holdes på et treningssenter der ulike klubber, lag og foreninger kjøper seg en eller flere sykler der det går ut på og holde sykkelen i gang fra 07:00 til 19:00. Man kan melde seg på og spinne i eks antall timer. Jeg for min del spinte fra 13:30 til 14:30, mens kollega fra samme klubb spinte i hele 12 timer. Respekt.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

one × 2 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.