Snart nådd min idealvekt

Dette er hva jeg veier NÅ

Dette er hva jeg veier NÅ

Yeeeeeeeh nå har jeg endelig snart nådd min idealvekt, men fy søren. …det koster og holde på slik. Sukk og jeg som er så glad i maaaaaaat Min kost består nå av lett yoghurt, blandet med musli og blåbær FØR trening, og ris og kyllinggryte med gullerotsalat og noen kjøttboller ETTER trening. Merker fort at nåla på badevekten kryper oppover når man ikke er i bevegelse 🙂

20140821_114008IMG_20140618_181321

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.