Ser jeg snart 30 tallet ?

Kult. I dag testet jeg min nye sykkel, og gjett om det gikk unna. På min andre sykkel, brukte jeg 58 minutter på 20 km. I dag tikket klokken på 43 minutter på samme runde. Mitt mål er allerede klar. 20 km på max 40 minutter. Med en gjennomsnittsfart på litt over 25 km/t, burde dette være mulig. ? Ser jeg snart tredve tallet ?

20150831_185751

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

four × one =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.