Sammenligning av antall skritt

Hei, etter at jeg gikk til innkjøp av en annen smartklokke, har denne blitt brukt for det meste til å lese ulike innkommende beskjeder, slik som e-post, gmail, snapchat, facebook, messenger, instagram, finn, spotify, google fit, myFitnesPal og som innkommende anrop. der jeg får et valg om jeg vil motta samtalen eller ikke. Smartklokken kan også sende tilbake ulike svar hvis man vil det isteden.

Jeg har også testet smartklokken opp i mot min Polar V800 for å sammenligne antall skritt, og overraskende nok, var de ganske like. Det var ikke mer enn 163 skritt som var imellom de. Kcal på Polar V800 var 432, mens på Samsung Gear fit var det 227 kcal.

Antall km på Gear fit ble målt til 3,83 km. Det kommer selvfølgelig an på hvor lange skritt du tar, og varierer fra person til person. I mitt tilfelle bruker jeg å ta store skritt når jeg går og tipper at skrittlengden er rundt 80 cm dvs. 0,8 meter. Skrittelleren viser 4422 som jeg ganger med 0,8, resultatet blir 3537, 6 meter eller 3, 5 km. I dette tilfellet, kan det godt tenkes at jeg har brukt 87 cm pr skritt, og da kan resultatet bli isteden 4422 ganger 0.87 som igjen blir 3847,14 meter. 🙂

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Nyttig info. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.