Sammendrag av økter i 2014

I dag var siste treningsøkt før et nytt år venter. Siden 21 juni og frem til i dag tirsdag 30 desember 2014 har jeg gjennomført og brukt:

Sammendrag fra juni 2014

Som jeg sa tidligere….målet mitt er å runde 1000 km FØR juni 2015, og det ser ut som jeg kan klare det 🙂 Det er «kun» 184,6 km igjen til mitt mål. Det vil si…hvis jeg jogger 3-4 dager i uken og distansen blir rundt 23 mil som jeg har gjort tidligere, VIL DET SI AT JEG KAN NÅ MÅLET MITT FØR UTGANGEN AV JANUAR 2015 🙂 yeeehh

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.