Så var det ut igjen

I det siste har det ikke vært så mye aktivitet på meg, da jeg har prioritert noe annet, men nå skal jeg prøve å komme tilbake til «gamle vaner» igjen. Siden BDO-mila har jeg tatt det rolig, men i dag måtte jeg ta meg selv i skinnet og snøre på meg joggeskoa og løpe i vei 🙂

Fra nye online- jogging søndag

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.