Så var det det med tider

screenshot_2016-09-14-00-13-542Jeg lovet mine vakre små at jeg ikke skulle løpe så lang i dag, da jeg slapp de av i Gamlebyen rundt 18:30 tiden. Men når kroppen vil mer enn antatt, løp jeg ligeså til Sarpsborg og enset ikke tiden i det hele tatt. Shit jeg må jo tilbake igjen. Da var det ikke annet å ta 21 bussen ned til Kongsten etter løpte 21km. Att jeg ikke lærer. Hmmm..hadde jeg fullført ruten, ville distansen blitt 32 km. Tusen takk for forståelsen mine jenter. Ille gla i dere.❤ Dere går selvsagt foran alt annet.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.