Problemer første dagen

I dag fikk jeg ikke trent på treningsenter, da jeg måtte utsette joggingen senere enn planlagt. Plan var at jeg skulle jogge en liten tur, samt å dra innom treningsenteret etterpå, men slik gikk det altså ikke, da jeg fikk problemer med å kommunisere pulsbelte med klokken. Heldigvis visste det seg at det bare var å bytte batteri 🙂

Fra nye online- jogging med kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.