På tide å trene magen og andre kroppsdeler

er det 3 dager siden sist jeg var ute å gikk mine siste km før mitt fastsatte mål, og jeg står på mitt at jeg tar meg en ukes velfortjent fri, før det er på`n igjen med nye økter.

Dagene har gått med å lese om trening og kosthold og forsetter å spise sunt. Har også kjøpt meg enda en treningspartner, og den er til magen, samt andre lette øvelser for både rygg, skuldre og bryst. det fulgte med et par løse trenings-vekter, men de var kun på 1,5 kg. Ser at man kan få kjøpt seg manualer opp til 15 kg, og det er disse jeg kommer til å kjøpe etterhvert. Som dere ser på bildet er det også tau til å trene skuldrene og det er jo fint 🙂

20150128_19453520150128_194445

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.