1 dag på kurs i dag

Dagen startet ganske hektisk i morges, med å rekke et tog til Oslo, og videre defra til Tøyen. Fikk sluket i meg 4 knekkebrød med ost med slangagurk klokken 06:45 i morges. Klokken 10 tok jeg meg litt nøtter, bare for å holde forbrenningen oppe. Klokken 11 er det lunsj. Er spent hva det er for noe godt.

Jammen ble det ferske rundstykker. Alt fra eggerøre og laks til roastbiff med løk og majones. Selv tok jeg ett rundstykke med ost og salat med mye grønt på. Klokken 15:45 var det tid for litt nøtter igjen, før jeg snart vender nesen hjem til Fredrikstad. Hjemme venter det nok en treningsøkt, enten i form av sykling eller en joggetur på 10-12 km, etter at jeg inntatt et lite måltid bestående av yoghurt med litt musli.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening/ kosthold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.