Østfold Triathlon vel overstått

Våknet med kink i ryggen i dag og ble det ikke bedre utover morgenen streifet tanken om å melde avbud. I vannkanten låste nesten ryggen seg og svømmingen var et helv….. men gjennomførte 750 meter dog i sakte tempo. Tok igjen den tapte tiden på syklingen. Med melkesyre i beina kom jeg meg igjennon løpingen også. Mitt mål var 01:30:00 men tiden ble isteden 01:41:02. Pytt pytt…glad det er over slik at ryggen får hvilt seg litt nå. ? Fornøyd tross alt.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Konkurranser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.