Nye løpesko fra Hoka

I dag kjøpte jeg meg nye løpesko da de jeg har er ganske så slitt. De siste jeg kjøpte var Hoka Bondi 4, etter en anbefaling av min ostopat trener. Utrolig gode sko med mye demping. Nå har jeg kjøpt meg atter en gang Hoka Bondi sko, men en oppgradert utgave. De heter Hoka Bondi 5. Gleder meg å prøve de. Snart er det jo både Fredrikstad halvmaraton og Glommaløpet.

      


Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.