Nye Hoka one one bondi 6

I dag var det på tide og bestille seg ett nytt par løpesko. Valget jeg har tatt er basert på tidligere erfaringer. Dette er faktisk mitt tredje par av Hoka sko. I fjor løpte jeg med Hoka bondi 5, og i år kommer jeg til å løpe med Hoka bondi 6. Bare en ting å si om dette merke. Løp og kjøp hvis du trenger ett par sko med skikkelig demping.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

twenty + 19 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.