Ny runde med svømmetrening

I dag øvde jeg mye på benspark, rotasjon av skuldre, armtak og pusteteknikk. Følte at det gikk bra i dag, og nå prøver jeg meg mer og mer uten svømmeføtter. Det merkes, da jeg må skyve i fra meg med mer kraft for å få en rett linje i vannet. Dessuten er det viktig å ha hodet godt ned i vannet/ se rett ned i vannet. Like viktig er det at brystkassen løftes godt fremover ( rettere linje i vannet, slik at bene og rompa ikke synker og bidrar til å bremse farten.)

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.