Ny runde med sirkeltrening

I dag gitt faktisk sirkeltreningen bedre enn forventet. Svettet ikke så mye i dag slik jeg gjorde forrige mandag. Sikkert noe med at jeg visste hva jeg gikk til. For morro skyld trente jeg med pulsbelte for å se hvor mye pulsen kom opp i. Gjennomsnittet var 125 og på det meste var den på 145, noe som tilsier at formen var så som så.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.