Ny runde med halvmarraton

Etter en sesong uten så mye trening, er det ikke så gæli, men hadde jo et håp om å løpe halvmarraton på under 2 timer på mølla. Det ble vist 6 min. over utfordringen, men den som gir seg har tapt. Kanskje jeg klarer det i løpet av dette året, hvis jeg står på litt. Sist jeg løp halvmarraton på mølla, ble tiden 02:03:58, og det var faktisk 1 minutt og 2 sekunder bedre enn det jeg presterte i dag.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.