Ny pers på 10 km løping inne på mølla

Selv om jeg løp halvmaraton torsdag forrige uke, hadde jeg litt mer å gi i dag også. 10 km på 46 minutter synes jeg ikke er så aller verst. Fakta: gj.sn.tempo: 4:40 min/km, beste tempo: 3:19 min /km, gj.sn.fart: 12,9 km/t, Max hastighet 18,1 km/t. Ikke gæli det da til å være en gammel gubbe. ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.