Ny innlevering av min Polar V800

I dag måtte jeg på ny levere min Polar V800 inn til service, da teksten blir blandet av både norsk og engelsk. Det vil si etter en treningsøkt, blir treningsøkten på engelsk, selv om klokken er innstilt på norsk. Etter en samtale med Polar, kan det dreie seg om en bugs. Det har ikke alltid vært slik, men det kom trolig av etter en oppdatering? vel vel, nå er ivertfall klokken sendt inn og er spent på utfallet.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Frustrert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.