Nå var det på`n igjen

Hallo ja, I dag så bestemte jeg meg plutselig får å ta meg en joggetur. Jammen ble jeg overrasket over kondisen når det nærmer seg 1 mnd. siden sist jeg var ute å løp, uten den ene dagen på tredemøllen som var 7 oktober. Når det skal sies, har jeg heller ikke vært helt i form, da forkjølelsen ikke ville slippe taket. Turde ligsom ikke begynne for fullt, før den slapp taket helt. Forkjølelsen er nå borte, og jeg føler meg i kjempeform 🙂

Ruten jeg jogget i dag ble «kun» på 6,18 km. Her er resultatene:

Varighet: 00:43:04, HR, gj.sn.: 132, HR, maks.: 200,Kalorier: 467 kcal, Distanse: 6.18 km, Fart, gj.sn.: 06:58 min/km, Trenings belastning: 81

Trening

Når det skal sies, ville jeg teste kondisen og begynte med en gang å jogge…nonn stopp. Jeg må tydeligvis ha vært i storform, da jeg ikke ble sliten i det hele tatt under hele joggeturen. Må huske på det også var 1 mnd. siden sist jeg var ute å løp, så jeg var meget fornøyd selv 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.