Nå er det «bare» 22,4 km igjen

Puhh..i dag ble det tredemølle igjen. Det ser ut som den er i orden, men det får vi jo se da. Uansett så har jeg lovet en kompis å gå med han i morgen. I dag ble distansen på 13,85 km, dvs nesten 1, 5 km lenger en planlagte målet mitt, men det var planen, slik at jeg velger en litt kortere rute i morgen, og allikevel ett skritt nærmere til 1000 km 🙂 Treningsøkter er ikke 99 men 96, da 3 faller bort. Går alt etter planen, runder jeg 1000 km til søndag med 98 treningsøkter. 🙂

Sammendrag siden 16 juni 2014Varighet: 01:41:03, HR, gj.sn.: 126, HR, maks.: 202,Kalorier: 985 kcal, Distanse: 13.85 km Fart, gj.sn.: 07:24 min/km, Treningsbelastning: 151Trening

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.