Morgentrening og hvilepuls

I dag fikk jeg «lyst» til å ta meg en liten joggetur, før jeg dro på jobb. Klokken var 05:31 når jeg var klar. Ett spørsmål som jeg fikk fra en kollega var «hva er det som motiverer deg til å dra ut å løpe så tidlig»?  jeg kunne faktisk ikke svare på et så enkelt spørsmål som det. Målte også min hvilepuls klokken 05:00 om morgenen og den lå på 49. Slett ikke verst når man tenker på hvor lite jeg har trent i forhold til andre ganger. Når jeg trente godt, var hvilepulsen nede i 47

  

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.