Mine treningsøkter hittils

Etter at jeg gikk til innkjøp av en ny Polar klokke 28 februar, har jeg frem til i dag hatt 15 treningsøkter, forbrent 12661 kalorier, hatt en distanse på 131,9 km, og en varighet på 17 timer og 52 minutter.Fra nye online-fremgang fra 28 februar til 22 mars 2015

Fra nye online-sammendrag 1 dag i februar til 22 mars 2015

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.