Min første svømmetur ute

Onsdag den 15 tok jeg meg en tur og trente for første gang med folka i Fredrikstad triathlon klubb. Og for noen hyggelige mennesker. Siden dette var min første svømmetur med min nye våtdrakt, passet de godt på meg, og det føltes så bra 🙂 700 meter vel gjennomført.

Første trening med våtdrakten

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.