Min første duathlon

Etter at jeg meldte meg på konkurransen som går av stabelen 5 september, har jeg nå lagd en plan på hvordan jeg skal forberede meg til den store dagen. Det første jeg må begynne med er å kjøre en duathlon, dvs. sykkel og løping minst en gang i uken, og her er den første økten vel gjennomført. 🙂 puhh dette var tøft, men slik er det jo med alt man begynner med jo 🙂 Etter å ha syklet litt over 2 mil, var det å skifte raskt, og komme seg av gårde og ta beina fatt yttligere litt over 5 km. Skal si det «brant» litt i beina ja 🙂

Får å få triathlon litt inn i kroppen, før den store dagen, har jeg valgt å svømme ute en onsdag og treningstri onsdagen uken etter. (treningstri er svøm/sykkel/løping)

På disse treningene sammen med Fredrikstad Triathlon er distansen 700 meter svømming, 20 km sykkel og 5 km løping

Min første duathlon

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.