Luftetur med sykkel

I dag, selv om jeg var litt støl i beina etter gårdsdagen «sprint», var det så fint vær i dag at jeg måtte ta meg en sykkeltur, og distansen i dag ble på 12,1 km med en varighet på 45 minutter og 36 sekunder. Forbrant 637 kalorier. Ruten som jeg syklet i dag, hadde en del oppoverbakker, og så sta som jeg er, måtte jeg prøve å sitte på sykkelen og trå opp alle bakkene, uten å gå av sykkelen og det klarte jeg. Det var en god styrketrening for beina, især når stigningen var 55

Treningsfordeler sykling-Distanse og tempotrening

Innmating- sykling

Trening

Fra Polar flow- sykling-utvidet info

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.