Løpetur på mølla med nye Hoka sko

For å si det som det er, har jeg vært veldig slapp til å trene i det siste. Nå er det akkurat 1 uke siden sist jeg løp på mølla. Om det skyldes at jeg har vært syk i det siste og ikke kommet meg helt enda, eller om det skyldes motivasjon, eller at jeg har spist usunt (noe jeg har også gjort i det siste) slik at kroppen har blitt slapp, itte vet je, men nå må det bli skjerpings. Om en og en halv mnd. er det halvmaraton. Akkurat nå føler jeg meg ikke klar, men håper jo på et mirakel. Uansett ble det 10 km og litt nedtrapping.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.