Løpetur på mølla

I dag fikk jeg lyst til å teste ut kroppen ltt for å se om den holdt seg gående. Hadde vel egentlig ikke noe mål eller noe forventning hvor lenge jeg skulle holde på, men helt inners inne, var tanken 99 minutter ( maks tid for mølla ). Jeg var godt igang med løpingen og tenkte vel som så at jeg skulle gjennomføre tiden. Mens jeg løp, tok jeg en avgjørelse der og da at jeg skulle gi meg etter 60 minutter. Tenke at det var ingen vits i å presse seg med eg gang. Trur jeg tok et klokt valg.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.