Løpetur i finværet, samt en liten treningsøkt

I det siste har det ikke bitt så mange løpeturer på meg ute, da jeg har blitt mer forsiktig etter at jeg pådro meg en fotskade i fjor høst. Dessverre så har jeg ikke vært flink nok til å prioritere mer mykt underlag, slik som for eks på grusveier. Når det er sakt, har jeg jo løpt en del på tredemøllen inne på treningssenteret, og underlaget der er ikke alt for hardt 🙂

Etter løpeturen, roet jeg meg litt ned, før jeg igjen satte i gang med en ny treningsøkt. Jammen var det deilig å få strekke musklene litt ut etterpå 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.