Litt tungt i dag

Fra å jogge annenhver dag til 2 dager i uken? Det blir litt «tungt» av og til :-), men må man så må man. Dessuten har jeg bare godt av det. 3 dager med styrketrening, 2 dager med jogging og 2 dager fri er noe jeg skal prøve ut en periode for å se om det funker på en eller annen måte 🙂 Distansen i dag ble på 12.43 km og 795 kalorier. Jammen ikke mange kalorier, når man tenker på at jeg forbrant 608 kalorier torsdag 12 februar, da jeg for første gang brukte pulsklokken ved styrketrening.

Varighet: 01:16:45, HR, gj.sn.: 136, HR, maks.: 185,Kalorier: 795 kcal, Distanse: 12.43 km, Fart, gj.sn.: 06:53 min/km, Treningsbelastning: 138TreningBrødskiver med smørbar ost med masse grønt på

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.