Liten runde i dag med nye løpesko

I dag gikk jeg til innkjøp av nye løpesko, siden jeg følte at de jeg hadde var godt brukt. Faktisk så kjøpe jeg to par. En til kun asfaltløping og en til grus/terreng/skog. Selv om jeg løp 10 km i går, måtte jeg selfølgelig ut å prøve de nye skoene, dog en kort løype på 5,8 km.

Fra nye online- jogging lørdag

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.