Liten joggetur i dag

Tirsdagen  syklet jeg litt over 21 km, og i dag ble det 5,7 km med løping. Dette må til hvis man skal forstette å holde seg i form. Kunne selvølgelig gitt meg, men hva tjener jeg på det? Så lenge jeg synes det er gøy, skal jeg holde på. Den dagen jeg synes det ikke er gøy, skal jeg ikke kutte helt ut, men kanskje trappe litt ned på treningen isteden. Selv om jeg sykler og løper, må jeg ikke glemme svømmingen, det er der jeg står overfor en utfordring.

Jogging uten kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.